U Klik I, I Klik U

December 2, 2012

Shopping Online

Posted by Ain Rahman at 12:22 AM 4 comments
haii uolls... tengok tajuk entry ain.. suke kan..?? HAHAHA.. sori laa uolls.. ain memang suka cuci mata dekat shopping mall..! tapi, ada satu website ni, memang menjadi pujaan hati ku..!! i like..!! hehe..


ain akan tengok website ni, tengok harga dia, then ain akan g shopping tengok harga dekat shop2 yang ada. if website tu murah, balik ain klik2 barang yang ain nak, add to cart gitu.. heeeeeee...
2,3 hari lepas tu tepacak laa abg pos men depan pintu pagar rumah.. banyak shopping kata abg pos men tu.. malu aku..!!



antara product yang menjadi pilihan ain adalah..
tentu saja Clinique.. ain adalah pemakai tegar Clinique.. ;) my auntie pun sama giler Clinique..


selain tu adalah SKII, ain cuci mata jelaa.. nak beli tak mampu lagi.. mahal amat..!!
selain tu adalah Body Shop.. ain suka lip balm dia..!! suka sangat..!! Lip Balm Strawberry ok.. ;)

hahaha.. 

ok laa uollssss jom kita cuci mata sama2 ok.. ;) 
o0oo yee Fatin Liyana pun shopping dekat cini ok..


Happy Shopping Uolls..!!!

Jangan lupa yeaa Like Page ain ni.. 
Thanks a lot.. Hugs.. ;)



December 1, 2012

Ain's Healthy Lifestyle

Posted by Ain Rahman at 4:37 AM 3 comments
salam,, hai peeps.. lama ain tak update blog..sori..agak busy dengan test last two weeks.. ;)

oo0ooo yee..ain nak mintak tolong u'll semua untuk like page ain ni..
ain adalah pengedar Shaklee area Melaka
tolong yeee..tolong... please...
jasa baik korang semua ain hargai..!!
Thanks a lot...!! xoxo..


 

Cerita Saya Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez