U Klik I, I Klik U

March 16, 2012

Saya mahu Vitamin Shaklee!!

Posted by Ain Rahman at 9:00 AM
Assalammualaikum peeps..

Pagi tadi ain ke blog redcomelmall saja nak tgok apa2 info tentang kesihatan..
rupa-rupanya kak red kita ni ada buat giveaway ni.. haruslah ain menyertanya..

syarat-syaratnya mudah saja.. hanya perlu :-

1. sila like REDCOMELMALL, share tentang giveaway ini di wall anda, like status ini dan tinggalakan komen , "Saya mahu Vitamin Shaklee!!"

2. Untuk Blog, sila jadi follower blog ini, letakkan link blog ini di blog anda, dan tinggalkan link tentang entry yang dibuat di bahagian komen untuk saya semak.




mudahkan?? so apa lagi mari laa sertai giveaway ni.. disamping dapat mengetahui info tentang kesihatan yang berguna untuk diri kita dan keluarga.. hehe

Untuk mengetahuan semua, ain pun menggunakan produk Shaklee tau..
Iaitu Lecithin, dulu dalam kelas ain selalu mengantuk dan hilang fokus (borak dengan member..hehe ^-^ ),
alhamdulillah setelah sebulan lebih ain makan Lecithin masalah mengantuk dalam kelas dapat diatasi dan waktu tidur ain sangat teratur ( 1.00AM-6.00AM ) dan masalah sembelit hilang!!

kalau nak tahu info tentang Lecithin klik DISINI

kalau tidak percaya yang ain pun menggunakan produk Shakle, boleh tengok DISINI
so dah percayakan yang ain pun guna produk Shakle kan.. apa tunggu lagi..

Dalam islam memang kita percaya bahawa segala penyakit Hanya Allah yang akan sembuhkan. Tapi tidak salah kalau kita berusaha untuk mencari menawarnya. Selebihnya kita memohon dan berserah kepada Allah, semoga Allah sembuhkan penyakit yang kita hadapi.. InsyaAllah..Amen ^-^





p/s:
kak ani ain nak menang tau,
sebab boleh promot kt housemate yang lain tentang Shakle..
dan Lecithin ain dah nak habis..
hehehe..


0 comments:

 

Cerita Saya Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez