U Klik I, I Klik U

October 3, 2010

1st October Coming Again....

Posted by Ain Rahman at 3:30 AM


Alhamdulillah..Selawat junjungan ke atas Nabi Muhammad SAW dan atas keluarganya dan sahabtnya sekalian...Segala puji bagi ALLAH seru sekalian alam..Bersyukur kehadrat illahi dengan limpah kurnia nya,kita semua masih lagi dapat meneruskan hidup sebagai seorang kalifah dimuka bumi ini. Alhamdulillah ku diberi kesempatan untuk meneruskan perjuagaan sebagai kalifah allah dibumi ALLAH ini selama 21 tahun..

Terima kasih kepada ibuayah yang bekorban segalanya untuk membesarkan anak yang dikasihi ini,,,pada 21 tahun ni baru ku memahami erti kehidupan yang sebenarnya,,tanpa ibu dan ayah siapalah kita didunia ini...

pesanan ibu "Bukan Senang Nak Senang" dan "Bukan Senang Untuk Membesarkan Anak-Anak Menjadi Insan Yang Berjaya Dunia Akhirat".."Ibu sentiasa doakan anak-anak ibu bejaya dunia akhirat,,"

pesanan ayah "Ayah dah bekalankan ilmu akhirat dan dunia,jadilah anak yang berguna".."jaga nama baik keluarga"...Ilmu Adalah Bekalan hidup...

dariku untuk ibu dan ayah...sayang ibuayah!!"InsyaAllah satu hari nanti ain akan membahagiakan ibuayah dengan kejayaan yang membanggakan ibuayah mempunyai anak yang berguna dunia akhirat"..amin~~

Cerita gembira pada 1st October,,(lewat sehari)
selamat ku menjejak kaki ke pekan yang diberi nama Labis,Segamat Johor...
sesudah ku beusia 21 tahun dapat menjejakkan kaki ke REDONG,,hehehe...
pergi kedai yee,,,siap laa nanti..hahaha....
1st time ku mendengar si DIA ketawa besar...Bahagia ke sayang??
hopefully you are happy with me sayang.....LOVE YOU!!

My wishing at 21th old..
........................................................................LOVE U ALL!!!!

Terima Kasih kepada semua yang mengucapkan selamat hari kelahiran kepada diriku ini.haha,,banyak sangat ucapan yang korg semua post kat wall FB ku...jenuh nak membace nya..yang send sms,penuh inbox hp ku..abis krdt nak balas...terharu giler!! btw...TQVM!!!!

Ain Rahman

3 comments:

tiefazatie on October 3, 2010 at 6:16 AM said...

syg!hepi besday!hihi..ak ingt..tp mls nak wish..hihi..kalu ko ade sini..leh ak spend secret recipe 1slice ye..hihi

mat toss ™ on October 3, 2010 at 7:59 AM said...

kah3.....
cmtu ke gelak besor?=p

Ain Rahman on October 3, 2010 at 10:10 AM said...

ati: kedukut,,1 slice je..ak nk makaroni wey,,msak kn utk ak...adiah jgn lpe skali k..
mat toss: hahahahaha.....jom g kedai..=p

 

Cerita Saya Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez